Sposób przygotowania

Wodę zagotowac z cukrem .Do tego dodac mniej jak 0.5 kostki margaryny.Gdy się roztopi dodac kakao i dobrze rozetrzec .Gotową polewa polac dowolny placek.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    łatwa i zawsze wychodzi ,bo cóż by miało się w niej zepsuc
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ja mam przepis na polewę,którą można zepsuć a to dletego,że nie wolno jej zagotować:)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    a ja kupuję gotową i mam spokój
  • 4
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    prosta i zawsze twardnieje!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zawsze można zrobić jak się nie ma innej dekoracji do ciast
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna210

    tez taka robię :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    dobra na sernik
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    świetna
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    super
  • 1
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    zrobiłam na ciasto dzieki za przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajna :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszne wykończenie wielu ciast i deserów

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !