Sposób przygotowania

Cukinię obrać, zostawiając trochę skórki, ma być obrana w paski. Pokroić w miarę grube plastry, posypać solą, odstawić na 15 minut, zetrzeć ręcznikiem papierowym nadmiar wody i soli. Zmieszac oliwę z octem balsamicznym, ziołami, i pieprzem, włożyć cukinię do zalwy i odstawić na pół godziny.
Po tym czasie grillować plastry cukinni przez parę minut z każdej strony, albo na patelni grillowej, albo na zwykłym grillu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Szarrikka

    Aż mi ślinka cieknie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Szarrikka

    Aż mi ślinka cieknie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Szarrikka

    Aż mi ślinka cieknie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !