Sposób przygotowania

Mięso pokroić na porcje, lekko zbić tłuczkiem, natrzeć rozgniecionym czosnkiem, oprószyć pieprzem solą, skropić winem i odłożyć na 2h do lodówki. Tak zamarynowane mięso obrumienić z obu stron na oleju, włożyć do parowaru i udusić do miękkości. Podawać z ziemniakami i warzywami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    banditka

    mniam ;)
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    coś dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale smaczny kąsek
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super mięsko;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pycha!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale pycha mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    świetny przepis,musze spróbować z winem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !