Sposób przygotowania

Masło utrzec z cukrem ,dodac żółtka i trochę zapachu .Podzielic na 2 części .jedną masą utrzec z pól łyżeczki kwasku cytrynowego ,a do drugiej dodac 2 łyżeczki kakao.

PŁYN do nasączenia biszkoptu:
Biszkopt po ostudzeniu przekroic na 2 części i każdą połowę nasączyc .Posmarowac jedną połowę masą i polożyc druga nasączoną połowę ,posmarowac ją drugą masą i na wierzch kłaśc owoce z kompotu i zalac gęstą galaretką .Włożyc na 1 godzinę do lodówki.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    szybka masa i jest pewna,że się nie zważy!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    szybko i słodko:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszna:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !