Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koktajl wiosenny z koperkiem, szczypiorkiem i rzeżucha

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

maślanka 1 l
rzeżucha 1 łyżka posiekanej, swieżej
koper świeży 1 łyżka posiekanego, swieżego
Szczypiorek cienki 1 łyżka posiekanego, swieżego
czosnek ząbki 2
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Koktajl wiosenny z koperkiem, szczypiorkiem i rzeżucha

Szklankę maślanki zmiksować z czosnkiem, ziołami i przyprawami. Gdy składniki się połącza, powoli wlać resztę maslanki, cały czas miksując. Podawać od razu w wysokich szklankach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Madziela 02.02.2013 08:27
genialny przepis :D szkoda ze tak malo tutaj takich własnie z rzeżuchą

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak