Sposób przygotowania

mieso przełożyć do miski,wbić jajko,dodać tarta bułke,pokrojoną cebule,sól pieprz maggi.Wyrobić masę mięsną,uformować pulpety,obtoczyć w mące,smażyć na oleju do zrumienienia.Podlać wodą,dusić 20 minut,5 minut przed koćem dodać rozrobiony sos pieczeniowy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    świetny przepis
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    często takie robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    fajne pulpeciki:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajne pulpeciki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !