Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

grzyby nadziewane wołowiną

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone wołowe 400g
kapelusze z duzych prawdziwków 6
cebula 1
oliwa
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: grzyby nadziewane wołowiną

Cebule siekamy w kostke, rumienimy na oliwie dodajemy mieso i doprawiamy. Jesli mieso jest juz usmażone napełniamy niem grzyby i pieczemy w piekarniku ok 30min w temp 170\'

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak