Sposób przygotowania

Budyń gotujemy na mleku, odstawiamy do wystygnięcia,WOde gotujemy z 200 g masła i sola , gdy sie zagotue przesiewamy do tego mąke i energicznie mieszaamy, zdejmujemy z ognia dstawiamy do wystygniecia, do zimnego ciasta dodajey po woli jajka i miksujemy, nablasze wyłożonej papierem do pieczenia robimy czpryca ptsie, pieczemy ok 25 minut, do budyniu dodajemy powoli likier i masło i misujemy, ostudzne ptysie przekrajamy napełniamy kremem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    bardzo lubię ptysie!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Super, przepyszne !!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Super, przepyszne !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    smakowicie wyglądają :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !