Sposób przygotowania

Herbatę zalać wodą w temperaturze 95 stopni, parzyć 3 minuty. Dodać plasterek opuncji figowej, parzyć kolejne 3 minuty. Plasterek kaktusa podziubać łyżeczką, by uwolnił smak i zapach a po chwili herbatę przefiltrować (jeśli ktoś nie lubi pływających elementów).

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    Super przepisy i piękne zdjęcia
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    Super przepisy i piękne zdjęcia
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dziękuję :)
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    ojojoj ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dziękuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !