Sposób przygotowania

Owoce kroimy w kostkę i razem z sokiem wrzucamy do miski. Polewamy miodem i sokiem z limonki, posypujemy rozdrobnionymi listkami mięty. Delikatnie mieszamy i odstawiamy na pół godziny by owoce puściły sok. Po tym czasie wsypujemy kuskus, mieszamy i odstawiamy na ok 2 godziny ( w przypadku odmiany Maftoul będzie to znacznie dłużej bo ok 5 godz).

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dziękuję :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    ten kuskus do arbuza rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowita !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    wygląda pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    jest pyszna :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    jest pyszna :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !