Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet z kurczaka faszerowany czosnkiem, imbirem i ziołami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka 4 sztuki
czosnek
Kucharek przyprawa uniwersalna
kolendra
imbir świeży
oliwa
Kucharek przyprawa uniwersalna

Przepis i sposób przygotowania na: Filet z kurczaka faszerowany czosnkiem, imbirem i ziołami

Filet z kurczaka rozciąć w środku, w taki sposób, by utworzyła się kieszonka. Środek oprószyć kucharkiem. Do środka włożyć ząbki czosnku, starty imbir i posiekane zioła. Wierzch posmarować oliwą z oliwek i posypać przyprawami. Zapiekać w rękawie w piekarniku nagrzanym do 200 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina17 24.10.2012 17:23
Dobry filet z kurczaka.
pacpaw 17.01.2011 16:47
wygląda na bardzo soczysty. Uwielbiam takie
Małgorzata80 14.12.2010 12:30
podoba mi się ten przepis:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak