Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet z kurczaka faszerowany szpinakiem i serem pleśniowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka 4 sztuki
szpinak świeży lub mrożony
Kucharek przyprawa uniwersalna
Sól czosnkowa jodowana Prymat
oliwa
czosnek 4 ząbki
rozmaryn

Przepis i sposób przygotowania na: Filet z kurczaka faszerowany szpinakiem i serem pleśniowym

Filet z kurczaka rozciąć w środku, w taki sposób, by utworzyła się kieszonka. Środek oprószyć kucharkiem. Do środka włożyć szpinak i ser pleśniowy. Wierzch posmarować oliwą z oliwek i posypać przyprawami. Zapiekać w rękawie w piekarniku nagrzanym do 200 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak