Sposób przygotowania

Pora drobno szatkujemy, dusimy na maśle z odrobiną oliwy. Kiedy będzie miękki dodajemy rozdrobnione grzyby, przeciśnięty czosnek, poszatkowane chilli bez pestek i przyprawy. Dusimy 20-30 minut. Pastę można zmiksować na zupełną masę lub włączając mikser kilka razy pulsowo by zostały większe kawałki grzybów.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Fajny pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dziękuję :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    ale fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pysznie wyglada...
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    bardzo smakowita
  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    pyszności!!! uwielbiam grzyby

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !