Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki ze schabu z pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

schab bez kości 1 kg
pieczarki 0,5 kg
natka pietruszki
kostka mięsna
szynka konserwowa
sól
pieprz
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki ze schabu z pieczarkami

Schab podzielić na kotlety, rozbic, opruszyc solą i pieprzem. Na każdy kotlet połozyc plasterek szynki i łyżeczke natki pietruszki. Zwinąc w roladke, mozna spiąć wykałaczką. Roladki obsmażyc na brązowo na patelnii. Wlac rozrobiona kostke mięsną i dusic do miękkości. Wrzucić pokrojone w plasterki pieczarki i jeszcze poddusić. Można zabielić smietaną

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 08.11.2013 08:23
Rewelacyjne :)
Łukasz15 02.10.2013 09:21
Pyszniutkie.
Norgiusz 05.02.2012 09:16
mniam
kasiazur 20.11.2011 17:05
pycha
rzenia15 06.10.2011 11:09
pyszne jedzonko
Dorota59 05.07.2011 08:49
przepyszne smakołyki
Motorek 21.04.2011 17:28
pycha
annagebalska 29.03.2011 09:35
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak