Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta twarogowa z czosnkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

czosnek ząbki 4 szt
śmietana 4 łyżki
cebula 1 szt
sól do smaku
twaróg 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta twarogowa z czosnkiem

Cebulkę bardzo drobno posiekać, wymieszać ze śmietaną. Ser rozetrzeć na jednolita masę i utrzeć ze śmietana wymieszaną z cebulą. Czosnek rozetrzeć z solą na miazgę, połączyć z serem, przyprawić do smaku solą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgosia6 13.11.2011 17:21
pychotka
mehia 21.04.2011 20:45
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak