Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 1 opakowanie
margaryna

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa

Fasolkę ugotowac w osolonej wodzie, odcedzić. Do gorącej fasolki wrzucić łyżke margaryny, przykryć i poczekać aż sie roztopi. Fasolkę wymieszac, posypać bułką tartą i ponownie przykryć. Gdy bułka zmięknie wszystko wymieszac i gorące podawać

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 03.12.2012 18:41
bardzo apetyczna
Dorian 23.07.2012 18:24
pycha
Wacław 23.06.2012 07:21
taka lubię
kate.500 02.05.2012 08:44
uwielbiam
marcia71 08.04.2011 11:49
mniam
marcia71 08.04.2011 11:49
mniam
Adamorek 18.03.2011 13:35
wolę masło zamiast margaryny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak