Sposób przygotowania

Fasolkę ugotowac w osolonej wodzie, odcedzić. Do gorącej fasolki wrzucić łyżke margaryny, przykryć i poczekać aż sie roztopi. Fasolkę wymieszac, posypać bułką tartą i ponownie przykryć. Gdy bułka zmięknie wszystko wymieszac i gorące podawać

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    wolę masło zamiast margaryny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    taka lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    bardzo apetyczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !