Sposób przygotowania

Buraki ugotować w łupinach, ostudzić, obrać. Zetrzeć na tarce o dużych otworach, zagotować. Masło stopić, wymieszać z mąką, połączyć z gotującymi się burakami. Utarte na tarce o dużych otworach jabłka dodać do buraków, wymieszać, zagotować. Dodać śmietanę i przyprawić solą i cukrem do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Muszą być smaczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    Smaczne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !