Sposób przygotowania

Jagody i truskawki umyć, wieksze truskawki przekroić na pół. Miąższ arbuza pokroić w kostkę. Budyń rozrobic w 1/2 szklanki mleka. Pozostałe mleko zagotować. Nastepnie dodajemy cukier i mleko z budyniem. Gotować na małym ogniu mieszajac aby nam się nie przypalił. Biszkopty ukladamy w salaterce, wlewamy przestudzony budyń. Wykładamy na budyń owoce. Schladzamy w lodówce.

Smacznego:)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna210

    zrobie sobie taki ale bez arbuza :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !