Sposób przygotowania

szynka może być gotowana lub prasowana najlepsza aby była podłużna , na plastrze szynki położyć plasterek serka , a następnie położyć pod kątem parówkę i zawijamy.Następnie wbijamy wykałaczką aby się nam nic nie rozleciało podczas smażenia i smażymy na patelni co chwilę przewracając na bok , możemy posypać pieprzem jeśli ma to być na ostro i polewamy pieprzem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    dorrota

    bardzo fajne;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !