Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zawijane paluszki cielęce

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki
ser żółty
szynka gotowana
masło do smażenia
keczup pikantny
wykałaczki
chleb tostowy

Przepis i sposób przygotowania na: Zawijane paluszki cielęce

szynka może być gotowana lub prasowana najlepsza aby była podłużna , na plastrze szynki położyć plasterek serka , a następnie położyć pod kątem parówkę i zawijamy.Następnie wbijamy wykałaczką aby się nam nic nie rozleciało podczas smażenia i smażymy na patelni co chwilę przewracając na bok , możemy posypać pieprzem jeśli ma to być na ostro i polewamy pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorrota 17.02.2014 16:35
bardzo fajne;)
oliwkowa
oliwkowa 01.08.2011 23:26
Smaczne
Sylwia56
Sylwia56 21.07.2011 12:58
fajne
RenataZ-et 23.12.2010 12:24
Super pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak