Sposób przygotowania

Kotlety podzielić na porcje, rozbić tłuczkiem, oprószyć solą i pieprzem. Każdy kotlet posmarować cienko chrzanem, panierować w mące, jajku i bułce. Smażyć na oleju na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    z chrzanem jeszcze nie robiłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    co za super kotlecik;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszny kotlecik
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wspaniałe danie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !