Sposób przygotowania

Pomidory sparzyć wrzącą wodą, obrać ze skórki i pokroić w cząstki. Śmietanę wymieszać ze szczypiorkiem i koperkiem, przyprawić octem, solą, pieprzem i cukrem. Przygotowaną śmietaną zalać pomidory ułożone w misce. Podawać natychmiast po przyrządzeniu.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    i do tego jeszcze świeżo ukiszony ogórek
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    uwielbiam....:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowita surówka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    proste ale smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !