Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z sera topionego

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser topiony 20 dag
jajko ugotowane na twardo 2 szt
czosnek ząbki 2 szt
musztarda 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier do smaku
dorsz 10 smażony

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z sera topionego

Czosnek obrać, posiekać i rozetrzeć z solą na miazgę. Włożyć do donicy razem z przetartym przez sito żółtkami ja ugotowanych na twardo i drobno posiekanym mięsem dorsza, utrzeć na masę dodając stopniowo ser topiony. Pod koniec ucierania dodać musztardę, wymieszać z masą. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem. Podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mela25 15.09.2013 20:19
ciekawy przepis
jeta72 07.03.2013 09:04
smaczna :-)
Katarzyna59 02.02.2013 14:30
smaczna
Katarzyna59 05.06.2012 16:05
rewelacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak