Składniki:
pieczarki | 50 dag |
cebula | 2 szt |
olej | 3 łyżki |
masło | 1 łyżka |
śmietana | 0,5 szklanki |
czosnek ząbki | 2 szt |
jajko ugotowane na twardo | 4 szt |
natka pietruszki | 2 łyżki |
sól | do smaku |
fasola | 30 dag |
pieczarki | 50 dag |
cebula | 2 szt |
olej | 3 łyżki |
masło | 1 łyżka |
śmietana | 0,5 szklanki |
czosnek ząbki | 2 szt |
jajko ugotowane na twardo | 4 szt |
natka pietruszki | 2 łyżki |
sól | do smaku |
fasola | 30 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: