Sposób przygotowania

PIERŚ Z KURCZAKA UMYĆ, ROBIĆ I PRZYPRAWIĆ WG SMAKU. OBTOCZYĆ NAJPIERW W ROBEŁTANYM JAJKU A PÓŹNIEJ W OTRĘBACH. SMAŻYĆ NA DOBRZE ROZGRZANEJ PATELNI ( NIESTETY JEŻELI NIE BĘDZIE DOBRZE ROZGRZANA TO PANIERKA MOŻE ODPAŚĆ PRZY PRZEWRACANIU). JEŚLI ZOSTANIE JAJKO POLAĆ NIM SMAŻĄCĄ SIĘ PIERŚ I PRZYKRYĆ POKRYWKĄ. PRZEWRÓCIĆ NA DRUGĄ STRONĘ I JUŻ NIE PRZYKRYWAĆ, ŻEBY PANIERKA BYŁA CHRUPIĄCA.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika148

    ciekawy przepis - mysle ze apetyczne danie to jest !!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !