Sposób przygotowania

Gożdzik wbijamy w obraną cebulę .Warzywa obieramy i kroimy wg uznania .Wszystkie skałdniki wkładamy do garnka zalewamy 1 1/2 litra wody gotujemy .
W połowie gotowania wsypujemy sól .Gotujemy na średnim ogniu, a pod koniec zmniejszamy do małego .Doprawiamy do smaku kucharkiem i pieprzem oraz maggi i gotujemy około 10 minut.Zalewamy makaron nitki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Masz rację,że aromatyczny ja gożdżików do rosołu nie dodaję:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    takiego nie probowalam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    z gożdzikiem ,jeszcze nigdy nie robiłam
  • 4
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    JEST SUPER !
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Dzisiaj mam chęć na rosół:)
  • 4
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ja robiłam w czwartek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Takiego jeszcze nie gotowałam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszny domowy rosołek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pyszny rosołek
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Rosołku to ja nigdy nie odmawiam , a jeszcze z gożdzikem .....ciekawa jestem tego aromatu
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    muszę kiedyś spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !