Sposób przygotowania

Ogórki dokładnie umyć, przelać na cedzaku wrzącą wodą, a potem zimną. Układać w słojach przekładając je kawałkami marchwi, uprzednio obgotowanej, kawałkiem obgotowanej cebuli. Do każdego słoika dodać przyprawy i napełnić słoje gorącą zalewą. Zamknąć i wstawić do pasteryzacji na około 30 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne ogóreczki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniały przepis na pycha ogóreczki
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    uwialbiam,

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !