Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie po japońsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 4 łyżki
filety śledziowe 500 g
cebula 3 szt
ogórek kiszony 1 szt
natka pietruszki 1 łyżka
groszek zielony 3 łyżki
jajko ugotowane na twardo 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie po japońsku

Filety śledziowe pokroić. Cebule posiekać, ogórek i jajka pokroić w plasterki. Majonez połączyć z natką pietruszki. Na filety układamy: cebulę, ogórek, jajka i groszek. Polewamy wszystko majonezem. Pycha.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marzena34 04.04.2011 12:41
bardzo fajny
annagebalska 31.03.2011 09:12
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak