Sposób przygotowania

Ciasto francuskie kroimy na kwadraty 15na15cm , nakładamy na to ser żółty a na koniec parówki. Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180stpni na 10-15 min

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    becia879

    robie takie same
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Karolek1

    Bardzo prosty przepis, a danie na pewno smaczne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    Już się zrobiłam głodna :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    super pomysł :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    edyta21

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !