Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kulki rybne

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

majonez 2 łyżki
sól
pieprz
makrela wędzona 250 g
ryż 1 (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: Kulki rybne

Rybę obrać ze skóry i ości. Cebulę zmieszać z natką i rybą, wymieszać. Formować kuleczki wielkości orzecha włoskiego. Ostudzony ryż łączymy z ogórkiem i papryką, mieszamy z majonezem. Przyprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bami 02.04.2011 22:02
Ciekawy pomysł :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak