Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przekąska z tuńczyka, pomidora, ogórka i sałaty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
pomidor 1 sztuka
liście sałaty 4 liście
majonez 4 łyżeczki
natka pietruszki odrobina
ogórek świeży 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Przekąska z tuńczyka, pomidora, ogórka i sałaty

Przygotować 4 talerzyki. Pomidora pokroić na 4 części. Ogórka pokroić w kostkę. Każdy talerzyk wyłożyć liściem sałaty. Na to nałożyć 1/4 części tuńczyka z puszki,1 łyżeczkę majonezu, 1 część pomidora, 1/4 części pokrojonego ogórka. Przed podaniem można udekorować natką pietruszki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak