Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przekąska z tuńczyka, pomidora, ogórka i sałaty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
pomidor 1 sztuka
liście sałaty 4 liście
majonez 4 łyżeczki
natka pietruszki odrobina
ogórek świeży 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Przekąska z tuńczyka, pomidora, ogórka i sałaty

Przygotować 4 talerzyki. Pomidora pokroić na 4 części. Ogórka pokroić w kostkę. Każdy talerzyk wyłożyć liściem sałaty. Na to nałożyć 1/4 części tuńczyka z puszki,1 łyżeczkę majonezu, 1 część pomidora, 1/4 części pokrojonego ogórka. Przed podaniem można udekorować natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak