Sposób przygotowania

Grzyby, marchew i por oczyścić i pokroić. Rosół przygotować według przepisu na opakowaniu. Do rosołu dodac grzyby i warzywa. Gotować 20 minut. Następnie wszystko miksujemy. Dodajemy śmietanę i doprawiamy pieprzem. Na koniec posypujemy natką pietruszki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Pychaaaa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    Doradco, jak to się stało że zostało dodane nie moje zdjęcie do tego przepisu???????
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    smaczna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !