Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Skorzonera z wody

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

skorzonera 40 dag
sól do smaku
cukier do smaku
masło 1 łyżka
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Skorzonera z wody

Korzenie skorzonery dokładne wymyć, oskrobać. Zagotować wodę z solą i cukrem, włożyć oczyszczone korzenie, gotować około 15 minut. Odcedzić, polać stopionym masłem i posypać tartą zrumienioną bułką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 26.01.2014 16:41
Nie jadłam.
mehia 06.03.2011 14:02
niezle
suzana 13.12.2010 12:21
fajne danie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak