Sposób przygotowania

Cebulkę pokroić w drobną kosteczke, natke posiekać (jeśli ktoś nie lubi pietruszki nie dodaje), tuńczyka odcedzić z zalewy, dodać jajo i wszystko razem wymieszać doprawić solą i pieprzem. Formować klopsiki i obtoczyć w bułce tartej i smażyć na patelni z każdej strony po 2 min

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe,,
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pomysłowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz17

    zdrowe i pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    pomyslowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !