Sposób przygotowania

Kaszę ugotować na sypko. Ser rozetrzeć z 1 żołtkiem, przyprawić do smaku sola, pieprzem i zieleniną. Łyżkę tłuszczu, białko i całe jajko utrzeć w misce i połączyć z kaszą. Przyprawić do smaku, dokładnie wymieszać. Połowę kaszy wyłożyć do naczynia żaroodpornego wysmarowanego tłuszczem i oprószonego bułką tartą. Na kaszę równo rozłożyć masę serową, przykryć pozostałą kaszą, wygładzić powierzchnię, skropić tłuszczem, zapiec.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też tak uważam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też tak uważam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    jordi

    na pewno ma ciekawy smak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !