Sposób przygotowania

Mięso podsmażamy z marchewką pokrojoną w plasterki na odrobinie oleju. Sos rozrabiamy z majonezem i 400 ml wody .Wlewamy do mięsa i marchewki dokładnie mieszamy i doprawiamy do smaku.Gotujemy jeszcze 10 minut. Makaron gotujemy z dodatkiem kostki do makaronu .Odcedzamy przelewając uprzednio letnią wodą. Przygotowany sos podgrzewamy ,gdy jest zimny i gotowym polewamy porcje makaronu. proponuje calość posypać koperkiem lub pietruszką . smacznego!!!!!!!!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Szarrikka

    Przepyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajne
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    Szybko i smacznie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    extra proste
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    szybko i smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !