Sposób przygotowania

Kapustę bardzo drobno poszatkować, rzepę i ogórek zetrzeć na tarce o dużych oczkach, cebulę i jabłko pokroić w bardzo drobną kostkę i od razu wymieszać z 1 łyżką majonezu, by nie ściemniały.
Warzywa włożyć do salaterki, lekko posolić,wymieszać, po czym mocno odcisnąć.
Następnie dodać jabłko, pozostały majonez i jogurt, osączone kiełki i seler.
Przyprawić do smaku i wymieszać.

Komentarze

  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    nigdy rzepy nie próbowałam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    super surówka
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    pyszna, chociaż nie dawałabym aż tyle majonezu
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    zapowiada się ciekawie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !