Sposób przygotowania

Drobno pokrojoną cebulę podsmażyć na słoninie, dodać ser i rozetrzeć, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Ziemniaki przegnieść przez praskę, wymieszać z jajkami, dodać mąkę i wyrobić. Ciasto wyłożyć na stolnicę, uformować wałek, pokroić na placuszki. Na każdy placuszek nałożyć po kólce nadzienia, uformować knedle. Od razu gotować. Podawać okraszone tłuszczem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Szarrikka

    Świetny pomysł!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    niezłe :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne knedle

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !