Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z sera topionego z sardynką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser topiony 10 dag
szynka 5 dag
sardynki 2 szt
oliwa 1 łyżka
jajko ugotowane na twardo 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z sera topionego z sardynką

Sardynki oczyścić ze skórki i wraz z szynką drobno posiekać. Następnie utrzeć na masę z dodatkiem sera topionego. W czasie ucierania dodać żołtka ztarte na tarce i oliwę. ucierać na jednolitą masę. Podawać z pieczywem lub krakersami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 08.02.2013 22:47
smaczne
Iwusia 08.02.2013 22:47
smaczne
mehia 20.01.2011 08:44
ciekawe :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak