Sposób przygotowania

Banany kupujemy dośc twarde. Najlepiej takie z zieloną skórką. Jeśli są zbyt miękkie to mogą rozpaść się na patelni. Obieramy je, kroimy wzdłuż na pół. Na patelni rozgrzewamy masło, dodajemy łyżeczkę miodu. Na tym smażymy banany do lekkiego zrumienienia. Przekładamy na talerz, dekorujemy bitą śmietaną i wiórkami czekoladowymi. Podawać ciepłe.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Też bardzo fajny pomysł,musze wypróbować.
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    Fajne,wprawdzie u mnie rodzinka nie lubi bananów ale ja owszem:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    banan na patelni... to musi być ciekawe, z opisu bardzo zachęcające i koniecznie muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    na pewno pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    miodzio:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !