Sposób przygotowania

Umyte pojedyncze filety z kurczaka posmarować oliwą z oliwek. Wetrzeć w nie zioła, kucharka i sól. Ułożyć na dnie naczynia żaroodpornego. Pokrojone w plastry ziemniaki, cebulę i selera ułożyć na wierzch. Przyprószyć delikatnie Kucharkiem i ziołami i wstawić do nagrzanego piekarnika. Piec w temperaturze 170-200 stopni przez około godzinę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Kurczaczek różowiutki jak łosoś. Na pewno musi być smaczny :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    nikusonka

    ładnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    Pysznie wyglada...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smacznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !