Sposób przygotowania

szynkę zwinąć w rulon,do każdego włożyć pół jajka,ułożyć na półmisku,zagotować bulion,wino i sok z cytryny,odstawić dodać żelatynę i dokładnie wymieszać,gdy zacznie gęstnieć to wlać połowę galarety na półmisek,z pokrojonych na plastry jaj,pieczarek,ogórka i natki pietruszki,zrobić dekorację i położyć napółmisku razem z roladkami na warstwę galarety i na wierzch wlac resztę i odstawić do lodówki do stężenia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !