Sposób przygotowania

Cebulę z czosnkiem zeszklić na oleju. Połączyć z ziołami, łyżeczką koncentratu i ketchupem (6 łyżek na początku, później ewentualnie dodać). Dolać kroplę tabasco i 2 łyżeczki soku pomarańczowego. Dosmakować solą i pieprzem kolorowym. (próbować, w razie potrzeby i gustu dodać więcej soku lub ketchupu). Zmiksować. Wszystkie składniki powinny być w miarę wyczuwalne. Podawać lekko schłodzony.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    zapomniałam - jeszcze połowa czerwonej małej papryki zmiksowana z cebulką:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pycha!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !