Sposób przygotowania

Ugotowane na twardo jajka obrać ze skorupek, przekroić na pół i wyjąć z nich żółtka. Rokpol rozkruszyć i zmiksować z masłem i posiekanymi orzechami, dodać majonez, sól i pieprz. Tak przygotowaną masę nakładać do połówek jajek.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Super przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawe, tak inaczej :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczne jajeczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Smaczna propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !