Sposób przygotowania

Do zmielonego mięsa dodać 1 jajko, namoczoną bułkę i przyprawy, dobrze wyrobić. 5 jajek ugotować na twardo. Podzielić mieloną masę na 5 części, uformować placuszki. W każdy placuszek zawinąć ugotowane na twardo jajko, uformować lekko wydłużoną kulę. Otoczyć w tartej bułce. Usmażyć w sporej ilości tłuszczu. Posypać zieleniną.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Szkoda, że nie ma do tego fotki. Ale przepis ciekawy.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczne
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jak dla mnie rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !