Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wigilijna zupa grzybowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

zupa grzybowa 1 op.
makaron grube wstążki 10 dkg
cebula
śmietana 12% 100 ml.
masło 1 łyżka
oliwa 1 łyżka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: wigilijna zupa grzybowa

cebulę posiekać w kostkę i zeszklić na maśle,dodać tymianek i liść laurowy,smażyć ok.3 min.następnie dodać zupę grzybową oraz 1,5 litra wody,gotować 20 min.dodać smietanę i doprawić do smaku solą i pieprzem,makaron ugotować przelać zimną wodą odcedzić,podawać z zupą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mela25 15.10.2012 07:11
bardzo smaczna zupka
Motorek 28.09.2012 08:11
fajna
Seba 30.04.2012 11:09
smaczna
Angelika10 17.11.2011 21:26
Pyszna.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak