Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krokiety z kapusta i pieczarkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

naleśniki 10 sztuk
kapusta kiszona 400 gram
pieczarki 400 gram
jajko 1 sztuka
bułka tarta pikantna 60 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Krokiety z kapusta i pieczarkami

Kapustę płuczemy gotujemy w osolonej wodzie, pieczarki myjemy ścieramy na tartce o grubych oczkach, podsażay, do pieczarek dodajemy obgotowana i odcedzona kapustę,przyprawiamy do smaku nadzieniem naziewamy naleśniki, zwijay w zamkniety rulon, panierujemy w rozmąconym jajku przyprawionym sola i pieprzem , oraz bułce tartej, smażymy na złoty kolor.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magdalena80 20.07.2011 19:34
pyszności
Marzena40 20.06.2011 07:35
bardzo smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak