Sposób przygotowania

ziemniaki obieramy i kroimy w dlugie, cienkie paseczki. Smazymy na rumiany kolor, po wyjęciu posypujemy solą czosnkową, po czym je dokladnie meiszamy, jemy z ketchupem

Komentarze

  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    ooooooooooooooooooooo
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    lubię to
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna43

    całe wieki nie jadłam frytek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pyszne są;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    domowe najlepsze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !